ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα προιόντα Stella M απευθύνονται σε πελάτες χονδρικής & δεν επιτρέπεται η μεταπώληση. Επιλέγεται ένα κατάστημα ανά περιοχή με βασική προυπόθεση να μην υπάρχουν ίδια ή παρόμοια προιόντα.Η Stella M διατηρεί το δικαίωμα λήξης συνεργασίας ή επιλογής και άλλου πελάτη στην ίδια περιοχή σε περίπτωση που ο ήδη υπάρχων δεν προωθεί σωστά τα προιόντα.
Όλα τα προιόντα φέρουν διακριτικά το λογότυπο ''Stella M'', το οποίο σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να αφαιρείται ή να καλύπτεται απο άλλο. Κάθε είδους αντιγραφή (ραφή) και αναπαραγωγή φωτογραφιών (διαδύκτιο-διαφήμηση) χωρίς αναφορά στο λογότυπο Stella M, συνιστά διακοπή της συνεργασίας.
Ο κωδικός πρόσβασης στον κατάλογο των προιόντων που παρέχεται απο τη Stella M είναι προσωπικός για κάθε πελάτη & δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί απο άλλους.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η εξόφληση της αξίας των εμπορευμάτων γίνεται είτε με τραπεζική κατάθεση πριν την αποστολή, είτε με αντικαταβολή κατά την παράδοση.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Αποστολές εμπορευμάτων γίνονται με πρακτορεία επιλογής του πελάτη ή courier κατόπιν συμφωνίας. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με έξοδα & ευθύνη του παραγγέλοντος.